Testbetyget – Reebok medicinboll doublegrip

Reebok medicinboll doublegrip | omdömme

Reebok medicinboll med dubbla grepp är en av våra absolut favoritbollar just nu. Designad och byggd av Reebok i absolut högsta kvalitet. När man hanterar medicinbollen får man den där känslan, ni vet, att man vet direkt att bollen kommer hålla i många, många år.

Medicinboll – test

Vi gick ut till gymmet och testade alla storlekar av bollen. 6 kg kan vara en ganska hög vikt att börja med, och bollen riktar sig absolut till mer avancerade användare. 10 kg borde räcka gott för även de mer vältränade för hårda träningspass. Använd en medicinboll som komplement till annan träning.

Medicinbollen kommer i kilovikter från 6 kg ända upp till 10 kg. Medicinbollen har stadiga drepp på två sidor för enkel och säker hantering under träningspasset.

Medicinboll – bäst i test 2017

Vi rekommenderar start denna medicinboll över andra märken och modeller. Ska du äga endast 1 medicinboll i ditt liv så är det denna! Reebok medicinboll doublegrip får Bäst i test 2017!

Var ska jag köpa medicinbollar?

Du köper den hos valfri återförsäljare, kolla priset på prisjakt.se – vi rekommenderar dock vår favoritbutik maxpuls.se/reebok.medicinboll-10kg för deras toppen kundservice och snabba leveranser.

En kommentar på “Testbetyget – Reebok medicinboll doublegrip

  1. Klara man 10kg bollen om man är rät ny till CrossFit men ändå i ok form?

    Funderar på vilken vikt jag ska köpa.

    MVH

    Jonas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *